Lagu123.mp3x.cloud

Gudang lagu Mp3, gudang download lagu terbaru 2017 gratis

CHIPMUNK~ HIP-HOP KAPTEN OLENG (HD)

By

Chipmunk~ Hip-Hop Kapten Oleng (HD)

Title: Chipmunk~ Hip-Hop Kapten Oleng (HD)
Size: 4.82 MB
Duration: 04:49
Views: 42122
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Genos kun
Source: https://www.youtube.com/watch?v=OExMsgmTAIU

Description:

*Lirik Lagu Hip Hop - Kapten Oleng*

Tegane atimu gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki mergo kowe seng njalari
Lamise janjimu koyo ombake banyu
Gede bantere alun nangin ra iso digugu

Kroso ning awaku njobo loro njero ngilu
Mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
Aku kudu piye yen wis dadi koyo ngene
Tak cobo nglaleke arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Wes biasane aku mbok larani
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
Ngalor ngidul golek tombo
Sokor sokor oleh gantine tresno

Senajan iki mung sedelo
Yo wes ra popo sing penting wes ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wes gawe atiku oleng wae

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan kowe wes mendingan tak kubur
Ojo meneh tak tandur aku wes kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur ulur

Saiki kowe pancen iso mbalelo
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
Sopo sing bakal ngampet loro disio sio
Kowe mesti oleh piwales tresno

Tak akoni larane tebus neng ati
Sekarang tlah hilang semenjak kaptenku datang

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Tags: chipmunk, hip hop, lagu, koplo, terbaru, online, song, genre, lyric, popular, new music, pop, rock, bass, full bass, top music, ndx, ndx a.x.a, family, anak, lagu anak, lagu bayi, tupai, alfin, alvin, 3 tupai

RANDOM SONG

Minecraft PE : Ultraman Ginga is BACK ( Not Again )
HASRAT KELIRU - SUSY ARZETTY - ALBUM 2018
Sia - Snowflake [Video Lyrics]
Judika & Zaskia Gotik | Pandangan Pertama | Digoyang Cinta TransTv
Glassy Sky - Tokyo Ghoul √A (Cover) 【BriCie】
Ben dilenci degilim...
HAVANA Versi Dangdut Koplo NEW KENDEDES # KEBACUT LORO
DJ REPVBLIK~ SAYANG SAMPAI MATI VS AKU TAKUT^^ AMAZING ((NEW REMIX NONSTOP BB BASS SUPER KENCENG))
Dari Pulau dan Benua - B Pro ft. Yeshua & Amatoge (Gospel Cover)
Shy Glizzy - GG Worldwide [Quiet Storm]

Latest Download

REPVBLIK - Sayang Sampai Mati (Official Music Video Cover) by Tereza
DAA 3 : Putri DA4, Indonesia - Datang Untuk Pergi
20110107花鹿班表演01.MPG
Chipmunk~ Hip-Hop Kapten Oleng (HD)
NEW " Kami Santri Bukan Artis " voc. gus azmi
BUKTI - VIRGOUN (cover by Shakira)
[A Love So Beautiful OST Part 1] I Like You More, You Will Know(我多喜欢你, 你会知道)-Wang Jun Qi(王俊琪)
BREAKBEAT PARTY 2018 GASSSPOLLL DEJAAY
NO Heartbeat + Wallhack MYERS! (Dead by Daylight - Funny Moments)
DJ SLOW MAGIC BABY DON'T GO (Re Edit) - Remix ENJOY LISTENING PALING ENAK
Tak Tun Tuang Cover By Sheryl Shazwanie
DJ TAK TUN TUANG REMIX ((( BREAKBEAT TERBARU 2018 )))
Yang Tidak Suka Abaikan Saja!!! Remix Terbaru Orgen Tunggal New Bima Music
DJ SLOW REMIX MELODY AKIMILAKU TERBARU 2018
NDX A.K.A - KAPTEN OLENG
MUSIC DJ SLOW REMIX TAHUN BARU 2018 HAPPY NEW YEAR
The Volvo S90 - Human Made
DJ TAK TUN TUANG "AKU BELUM MANDI" REMIX SANTAI 2018 PALING ENAK
Si Kiki (Kiki)
DJ AMROY MP CLUB PEKANBARU 28 NOVEMBER 2017

Latest Searches

Dj Slow Magic Baby Don T Go Re Edit Remix Enjoy Listening Paling Enak
Dj Akimilakuo Vs Ciperi Pam Pam Breakbeat Remix 2017
Via Vallen Om Sera Di Desa Mekarjaya Kertajati Majalenka
Havana Camila Cabello Fingerstyle Guitar Lesson Tutorial How To Play Fingerstyle
Film Bokeh Video Full
Umur 2 Thn Nyanyi Dikondangan Lagunya Fenomenal Banget Ditinggal Rabi
Havana Camila Cabello Easy Guitar Lesson Tutorial How To Play Chords
Jihan Audy Indah Pada Waktunya New Pallapa Ipang Comunity Sukolilo Pati 2017
Alan Walker Giving Love Feat Laura New Song 2018
Dj Tak Tun Tuang Remix Breakbeat Terbaru 2018
Dj Akimilakuo
Sihirli Dügümleri çözen Rukye
Tak Tun Tuang Dj Breakbeat Remix 2017
Marai Cemburu Remix
방예담 There S Nothing Holdin Me Back Stray Kids Yg Vs Jyp 프리 배틀
Alta Music Live Pugung Tanggamus
Shania Twain You Re Still The One
Dj Tahun Baru 2018 Dj Happy New Year 2018 Dj Terbaru Nonstop 2018
Lagu Yg Sering Di Putar Stjc
Download Video Bokeh Jepang